Accountbeheer

Talentstap-account verwijderen

Hier kun je je account en de gegevens die aan je account zijn gekoppeld permanent verwijderen.

Wat wordt verwijderd?

  • Je Talentstap-profiel en profielgegevens.
  • Je sollicitaties, meldingen en geblokkeerde bedrijven.
  • Door jou geplaatste vacatures en vastgelegde voorwaardenacceptaties.

Dit verwijdert alleen je gegevens bij Talentstap. Je ChatGPT-account blijft bestaan. Gegevens die een bedrijf vóór verwijdering buiten Talentstap heeft verwerkt, vallen onder het privacybeleid van dat bedrijf.

Meld je aan om verder te gaan

We moeten controleren welk account je wilt verwijderen.

Aanmelden en account verwijderen

Lees ook het privacybeleid.